Az Indafax egy faxgép és telefonvonal nélküli, olcsó és praktikus faxszolgáltatás minden fontos faxfunkcióval. Az Indafaxban mindenkinek saját faxszáma van, pont olyan, mint egy hagyományos faxszolgáltatás esetén. A faxok azonban nem egy faxgépre, hanem az e-mail címedre érkeznek meg egy levél csatolmányaként, és elolvashatók itt, az Indafax oldalon is. Faxokat küldeni szintén a számítógépről lehet: erről a weboldalról, vagy akár egyenesen Wordből, Excelből és más programokból. A "Próbáld ki!" fülre kattintva mindkét funkciót ingyenesen ki is próbálhatod!

Az Indafax kényelmes és gyors, hiszen a faxfiók a saját új faxszámmal pár perc alatt elkészíthető, és azonnal használatba is vehető bankkártyás fizetés esetén. (Az Indafax-ba új szám választása helyett meglévő faxszámodat is elhordozhatod.) Nem kell külön költeni a faxvonalra, faxgépre, tintára és faxpapírokra sem.

Miért jó az Indafax?
  • Mert hívókörzetedből saját faxszámot választhatsz magadnak, amit percek alatt használatba vehetsz (bankkártyás fizetés esetén).
  • Mert nagyon olcsó: nem kell hozzá faxvonalat és faxkészüléket fenntartanod. Beérkező faxüzeneteidet e-mailben, és ezen a weboldalon is elolvashatod.
  • Mert faxüzeneteidet csak azok látják, akiknek ezt lehetővé teszed.
  • Mert faxüzeneteidet pdf formátumban kapod meg, így egyszerűen eltárolhatod őket számítógépeden.
  • Mert közvetlenül Word, Excel, PDF vagy más fájlokat is el tudsz faxolni, bármely programból, ahol elérhető a nyomtatás funkció.
  • Mert egyszerre több címzettnek is küldhetsz faxüzeneteket.
  • Faxüzeneteidet a nap 24 órájában fogadhatod, nem kell hozzá bekapcsolt számítógép, nincs faxgépleállás, és a papír sem tud kifogyni, beragadni.
999-7997
Válassz Neked tetsző,
akár különleges számot is!
Indafax fiókod pár perc alatt kész lehet (bankkártyás fizetés esetén), és új faxszámod máris használhatod!