ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

Kell-e az Indafax használatához telefonelőfizetés?
Nem. Az Indafax-szal faxot küldeni és fogadni is telefonelőfizetés nélkül lehet. Csak internetelérés kell hozzá.
Kell-e faxkészülék az Indafax használatához?
Nem. Mind a fax fogadás, mind pedig a küldés elvégezhető az Indafax.hu weboldalon.
Mennyibe kerül a faxcsomag havonta?
Az Indafax oldalon több csomagból lehet választani, így az is megtalálja a számára optimális csomagot, aki alig használja és épp csak a névjegykártyára szeretne egy faxszámot írni, de az is, aki tömegesen küld faxüzeneteket. A korlátlan faxfogadást tartalmazó csomagok már havi nettó 690 forinttól elérhetők.
Mi az a kredit?
1 kredit= 1 belföldi vezetékes számra küldött oldal. A belföldi mobilhálózatba küldött faxok díja 5 kredit oldalanként. Faxot fogadni minden csomagban korlátlanul lehet forgalmi díjtól mentesen. Az "Indafax árak" menüpont alatt megtekinthetők az egyes országokhoz tartozó kreditek.
Mi történik, ha lejár az előfizetés?
Az előfizetés lejártával még 3 hónapon keresztül lehetőség van a faxfiók újbóli feltöltésére. A három hónap eltelte után azonban az előfizetés megszűnik. A megszüntetést követően fél éven belül, visszakapcsolási díj ellenében a szám továbbra is igénybe vehető. A fél év leteltét követően a szám felszabadításra kerül, így bárki számára elérhetővé válik.
Hogyan tudok egyenleget feltölteni?
Egyenleget feltölteni, előfizetést meghosszabbítani az "Előfizetés" menüpontban lehet. Egyenleget bankártyával és PayPal-lal is tölthetsz.
Mennyi idő alatt kapok faxszámot?
Az Indafax oldalon bárki percek alatt kialakíthatja és használatba veheti saját faxpostafiókját (bankkártyás fizetés esetén).
Külföldről is működik?
Igen. Az Indafax.hu oldalon bárhol fogadható és küldhető fax, csak internet és egy böngésző kell hozzá.
Milyen böngészőprogramra van szükség?
Bármilyen böngészőprogram használható. (Firefox, Mozzilla, Safari, Internet Explorer)
Milyen körzetből rendelhetek számot?
Az összes magyarországi vezetékes körzetből lehetőség van faxszám rendelésére.

FAX KÜLDÉSÉVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Hogyan küldhetek faxokat?
Faxot két módon lehet küldeni az Indafax-szal.
  1. Fax küldhető innen a weboldalról, miután beléptél saját faxfiókodba. A fax küldés linkre kattintva meg tudod adni, hogy mely faxszám(ok)ra küldöd a faxot, majd alatta rögtön csatolhatod is a küldendő dokumentumot. (Ügyelj a helyes számformátum használatra!) A weboldalról PDF és TIFF fájlokat tudsz elküldeni, Word dokumentumokat, Excel táblákat egyelőre nem.
  2. Az Indafax-hoz készítettünk egy kis programot is, amit innen is letölthetsz. Miután ezt telepítetted már szinte minden programból fogsz tudni faxot küldeni. Wordből, Excelből, PowerPointból is, lényegében bárhonnan. Ehhez a file-menüből kell kiválasztanod a Nyomtatás funkciót, majd a nyomtatólistában megkeresned az ONFax Printer nevűt, és a nyomtatás gombra kattintanod. A program automatikusan átalakítja majd az általad küldött dokumentumot, és elfaxolja a megadott szám(ok)ra. A program Windows rendszereken működik.
Hány számra tudok egyszerre faxolni?
Egyszerre 3 faxszámra lehet faxot küldeni. A számokat a beíráskor ; jellel válaszd el egymástól.
Mit jelent a file-hiba?
Azt jelenti, hogy a feltöltött, elfaxolandó PDF, vagy TIFF file hibás. Ennek több oka lehet, ilyen esetekben írj nekünk, segítünk.

FAX FOGADÁSÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Hogyan fogadok faxot?
A beérkező faxüzeneteket két helyről is elérheted. Egyrészt megtekinthetők az Indafax.hu weboldalon a bejelentkezés után, de emailben is megérkeznek a "BEÁLLÍTÁSOK" menüpontban megadott emailcímeidre PDF formátumban.
Több emailcímen is fogadhatok faxot?
Igen, a "BEÁLLÍTÁSOK" menüpont alatt egyszerre több emailcímet is megadhatsz, ahova a faxokat szeretnéd kapni.
Egy időben hány faxot fogadhatok egyszerre?
Egy időben egyszerre 2 faxüzenet fogadható, így szinte biztosan minden faxüzenet megérkezik. A küldő fél szinte soha nem fog foglalt jelzést hallani.